Szereplők


Elizabeth Van Hellsing
[Kor: 16] [Jellem: Vicces,humoros,örömteli,megértő,erős,bátor]
"Az élet rövid,a perc röpke, de vigyázz, egy perc alatt egy élet mehet tönkre."
Liz ezt az idézetet eléggé megtanulta,hiszen elvesztette a barátját 1 perc alatt. De mivel Lina a barátnője segített neki -a fiúk koncertjére szóló jegyekkel-, így valamivel jobb a kedve. Idővel jóban lesz Lukeal. De hogy dönt, az érzéseit választja és bevallja hogy szereti Lukeot, vagy az eszére hallgat és az ígéretét tartja be?


Luke Hemmings
[Kor:18] [Jellem: Humoros, kedves, szerény,figyelmes, illem tudó,barátságos]
Luke mikor megismerkedett Lizzel, szinte első látásra szimpatizált vele. Elragadta Liz megjelenése, karaktere. Később összebarátkoztak. Majd a fiú többet kezdett érezni, mint barátság. De vajon Liz is így érez? Elmeri majd neki mondani Luke az érzéseit? Mi lesz ebből az egészből?


Mellék szereplők:

Cedric Ross
[Kor: 19] [Jellem: Izmos,jóképű, suli álom pasija, de emellett kedves, megértő,együtt érző,szeretet teljes, megbízható]
Cedric Elizabeth párja volt, mielőtt életét nem vesztette egy bizonyos autó balesetben.
Nagyon szerette a lányt, mindent megtett érte, a tenyerén hordozta őt. Épp ezért volt nekik nehéz az elválás. Az iskola foci csapat kapitánya volt, és rajongtak érte a lányok. Viszont ő csak egy lányt szeretett teljes mértékben,még pedig Lizt. Rita Van Hellsing
[Kor:8] [Jellem: Hisztis, makacs, szeretni való,kedves]
Liz kishúga. Fonton hisztizik, és ezzel az őrületbe kergeti a nővérét. Sokszor vigyáz rá Liz,
ha épp a szüleiknek dolga akad. Van hogy folyton a nővére nyomában van, és koslat utána mint egy kis palota pincsi. De a sok hülyeség mellett igazán szereti a nővérét és mindig ott van neki, ha baja van. Egyedül csak Liz bírja megvigasztalni, ha valami nyomja piciny szívét.  Lina Rose
[Kor: 17] [Jellem: Vidám, optimista,szeretet teljes,önzetlen, megbízható]
Liz legjobb barátnője. A suli egyik legmenőbb csaja, de nem száll el magától. Minden helyzetben ott van Liznek, még ha az elmúlt időszakban kicsit el távolodtak egymástól. Viszont Lina egy jeggyel akarja rendbe hozni a régóta elhanyagolt barátságukat. Ami végül sikerül is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése