2014. augusztus 22., péntek

00.Prológus

Kedves Olvasó!

Meg is hoztam a prológust. Nos ezzel szeretném megnyitni a blogot. Az átmeneti fejlécet köszönöm a Lana Design-nek. Szerda körül érkezik meg a blog teljes designje (rendezett kép, fejléc). Addig is ez lesz a design. Jó olvasást kívánok. Remélem tetszik majd és hagytok magatok után nyomot. Legyen az építő kritika (Csak is kizárólag ÉPÍTŐ KRITIKA). 
Kövi rész: Kommentektől függ. :)
Ölel:
xx Cat

00.Prológus

Kezdetek

Amnesia
Az eső cseppek szemerkélése visszhangzott a szél fújdogálta fa leveleken. Egy női alak sétált az eső áztatta utcán. Fejét kapucnival fedte. Nem volt olyan magas kb. 157 cm. Kezében egy doboz cigaretta. És hogy ki ő? A főszereplőnönk Elizabeth Van Hellsing. Már maga a név is tükrözi, hogy nem egy egyszerű lány. Liznek megvan mindene család,barátok,szeretet. De ő ezzel  nem igazán foglalkozik. Az utóbbi időben rászokott a cigire, az ön marcangolásra,a magányra és a rock zenére. Hogy miért művel magával ilyen szörnyű dolgokat egy tinédzser? A világ azt gondolná a társadalom nyomása miatt. Hát nem. Ő letolja a társadalmat. Fél éve még nem így tett. Akkor még minden rendben volt az ő teljesen   hétköznapi életében. Fél éve történt az tragikus és szörnyű baleset. Egy baleset, ami megváltoztatta a lányt és az életét is. Egy hétköznapi, átlagos tini buliból tartottak hazafelé, autóval, de ő és a barátai. Összeütköztek volna egy másik autóval, de ahelyett a sofőr az árokba vezette az autót. Mind épségben  megúszták, kivéve egy valakit..A sofőr sajnos nem úszta meg. Ő Cedric Ross volt. Liz barátja. Bár a sofőr teljesen józan volt. egy tragikus vég lett a sorsa.
Elizabeth fél éve magát ostromolja emiatt a baleset miatt. Amiatt hogy elvesztette azt akit a legjobban szeretett és mert rosszkor voltak rossz helyen.   


5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon érdekesnek tűnik a történet, már a prológusból megítélve. Kíváncsian várom a folytatását, és azt is, hogy hogy fog a képbe kerülni a mi áldott jólelkű Luke Hemmings névre hallgató fiúcskánk (xd). Na jó komolyra véve a szót nagyon tetszik a prológus. Stílusosan írsz és nagyon tetszik. Nem úgy mutattad be a szereplőt mint egy lelki roncsot, pedig tehetted volna. Viszont én azt mondom (!), hogy szerintem jobb is így! Nagyon tetszik a történet várom a részeket! Ja és persze mellesleg benne vagyok a cserében! Nálam már kint virít a blogod! :D (bocsi hogy az előzőt hozzászólást töröltem)
    Puszi és sok sikert a bloghoz! Lolo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen. Aranyos vagy és ki is teszlek.
      Puszi:
      xx Cat :)

      Törlés
  3. sziaa, benne vagyok a csereben, mar kint is vagy (: amúgy tetszik a történeted:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! Köszönöm, ha a továbbiakban is tetszik esetleg iratkozz fel.
      Ölel:
      xx Cat

      Törlés