2014. augusztus 23., szombat

ONE

Kedves olvasó!

Nagyon szépen köszönöm a Lorettától kapott kommentet, a feliratkozást valamint a +56 oldalmegjelenítést.
Meghoztam a kövi fejit. Igazándiból nincs különösebb hozzáfűzni valóm,csak annyi hogyha elolvastad kérlek hagyj magad után nyomot.Pipázz hogy "elolvastam :) " vagy esetleg írj komit.
Jó olvasást kíván:
Cat

Hurt [Zene] 

1.Rész - The ticket


*Elizabeth Van Hellsing *


Egy női sikítás hallatszott fentről, az emeletről. A szüleim már nem futnak fel, az emeleti lépcsőn. Tudják, hogy én vagyok,hogy megint ugyanazt az álmot álmodtam, mint minden este. Cedric halálának napját álmodom újra és újra, napról - napra. A legborzalmasabb álom. Mikor azt élem át, hogy ő előttem fekszik , én a térdemre roskadva ülök és az ő arcára teszem a kezem. Beszélek hozzá, hogy tartson ki a mentők nemsokára itt lesznek. De ő csak annyit mond, hogy "Szeretlek! Ég veled!" . Én tovább beszélek hozzá, hogy ne adja fel, ő csak hallgat miután kimondtam, hogy "Örökké szeretni foglak!" , és mire a mentők odaértek ő addigra lehunyta a szemét. Örökre.
Nem bírtam belenyugodni ezért szólítgattam, végül üvöltözni kezdtem a nevét, de ő nem válaszolt. Nem kelt fel. Nem fogta már meg a kezem, még csak megsem puszilhatott, hiszen halott volt.
A baleset utánni hetekben azt hittem, hogy még él. Beképzeltem magamnak ezt a mesét, ábrándot. Ami valjuk be szépnek tűnt. Aztán mikor eljutott az agyamig, hogy halott jöhetett az elvesztésének a feldolgozása.
Rászoktam a cigire, az önmarcangolásra és a magányra. A cigi magától jött, talán azért is mert Cedric is cigizett és mert olyan mintha a füsttel együtt elszállna minden gondom,nem csoda hisz ilyen az élet is. Néha maga a nagy szívás. A vagdosás: nincs rá épp kéz-láb magyarázat, talán azért van ez mert én így akarom magam bűntetni azért, mert ha Én  nem erősködöm, hogy menjünk el abba a rohadt buliba nem így ér véget ez az egész. A magányra is egyszerű a magyarázat, nem akarok senkivel erről beszélni , és nem akarok senkihez közelkerülni, úgy ahogy Ő hozzá kerültem. A sírjánál megfogadtam, hogy mindig is Ő lesz az akit szerettem, mint férfit.
Most azt kérdezhetitek magatokban, hogy normális vagyok-e? Hát nem tudom. Tudok másokkal beszélgetni itt nem erről van szó, a barátnőim is megértenek valamennyire. Bár most feltennék egy kérdést ha elítélsz: Te mindig jól döntöttél életedben? Ha elvesztenéd azt a személyt aki számodra a legfontosabb mit tennél? Hogy dolgoznád fel az elvesztését?
Èn így tudom magam ezen túltenni.

Miután felöltöztem és elköszöntem a családtól, elindultam a park felé. Lina megdobott egy üzivel,hogy talizzunk. Elmegyek hiszen otthon úgyis azzal csesztetnek, hogy nem beszélek senkivel meg lesz*r*m a barátaimat, meg milyen sznob, különc lettem. Így hàt megyek. A szettem a szokásos: fekete bőr dzseki, alatta fekete koponyafejes poló, fekete farmer és hozzá fekete nike sport cipő valamint egy angyalszárnyas medállal diszített hosszú nyaklánc. Maga a nyaklánc nem nagy szám a medál rajta van egy hosszú,vékony fekete madzagon. Az értéke a fontos. Cedrictől kaptam, még régen ettől olyan értékes számomra. Akár csak az a gyürű amit szintén tőle kaptam az egyéves évfordulonkra. Gyönyörű. Azt is viselem. Sosem  veszem le. Olyan mintha rám gyártották volna.
-Már megint?! - akadt ki barátnőm a kezemben látott cigire pillantva.
-Ja, khm igen.- mosolyogtam. - Kérsz? - nyújtottam felé a dobozt.
-Nem köszi. Leszokóban vagyok. - mondta.
-Vagy úgy Aeden miatt? - kíváncsiskodtam.
Aeden az ő pasija. Mióta együtt vannak kevesebbet beszélünk. Nem csak az ő hibája részben az enyém is. Bár bántó, hogy eddig hetente legalább egyszer keresett, most meg megdob egy smssel és én ugorjak, eddig meg leszart. Na mindegy.
-Nem, csak úgy.
-Miért hívtál?
-Van egy felesleges koncert jegyem, gondoltam eljöhetnél. Lenne kedved?
-Melyik banda lép fel?
-5 Seconds Of Summer.
Annyira nem ismertem a bandát, de mivel Lina nem hozza a pasiját, így igent mondtam. Remélem jól játszanak majd. Elvettem Lintől a jegyet és már ott sem voltam. A nap további részében unatkoztam. Ritával a húgommal kellett játszanom, később megcsináltam egy házi dolgozatot, majd zenét hallgattam.

2 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Nem kell megkoszonni mert írtam! Egy jó író azért kapjon csak kommentet!!
    Nagyon tetszett a rész és úgy tűnik h majd a koncerten?? fognak találkozni? Remélem sokat fognak a történetben szerepelni a srácok viszont már így is nagyon tetszik!!
    Bocsi ha valamit érthetetlenül írtam csak telefonról küldöm a komit ://
    Puszi Lolo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond! :) Én is teloról firkantottam,aztán gépen tettem fel ezt a részt! :) A 2.részben már kapnak szerepet a srácok,és Luke is csak még Liz szemszögéből. :)
      Puszi:
      xx Cat

      Törlés