2014. november 9., vasárnap

Twelve

12.Rész - The truth is.. I love you! (Az igazság az, hogy szeretlek!)

Luke Hemmings

Egy ideig egymás mellett sétáltunk a park felé tartva. Én azon gondolkoztam mit is mondjak Elizabeth-nek? Hogyan mondjam el? Mi lesz ezután? Mi lesz velünk? Barátok maradunk vagy szerelmes gerlepár leszünk, vagy talán inkább elkerüljük egymást, mint az ismeretlenek? Míg én ezen törtem a fejem, Liz átvette tőlem a szót:
- Mi a baj Lukey? Haragszol rám igaz? Már nem akarsz a barátom lenni ugye? - szemei összeszükültek és kissebb könnycseppek folytak le arcán, a sminkjét elkenve. Letöröltem a könnycseppeket, majd megöleltem.
- Nem. Az az igazság, hogy szeretlek! -jelentettem ki.
- Micsoda? - kérdezte értetlenül oly halkan, hogy szinte alig hallottam.
- Liz túlságosan szeretlek, hogy hazudjak neked . Az életemnél is jobban szeretlek! Szerelmes vagyok beléd!
Megcsókoltam őt. Éreztem a puha, nedves ajkait. Visszacsókolt. Ő is érez írántam valamit. Két perc. Ennyi idő volt a csókunk hossza. Nem több és nem kevesebb, mint két perc. Egy csodálatos két perc. Miközben csókoltam egyre csak öleltem magamhoz, de egyszercsak Liz elhúzodott.
- Luke! Én nem tudom mit érzek. Ne haragudj! De tényleg nem tudom.. - mondta és újra könnyek szökteka szemébe.
Magamhoz öleltem.
- Ne, ne sírj kérlek! Csss.. - csititottam. - Majd idővel kiderül.
Eltoltam magamtól és megfogtam két bársonyosan sima kezét. Ránéztem és ő is rám.
- Egészen Október ötödikéig turnézunk. Úgy hiszem ez idő alatt én is rájövök mit akarok, és szerintem te is. De ha mégsem akkor addig várok a válaszodra amíg meg nem kapom! - puszit nyomtam az arcára, minek következtében elpirult.
- Rendben - mondta.
Sétálni kezdtünk a parkban. Kezdetben nem tudtam, hogy megfogjam - e a kezét vagy ne, végül inkábbaz utolsó mellett döntöttem. Nem szeretném, ha Liz azt hinné, hogy nyomulós vagyok. Persze szeretek bújni egy lányhoz, ölelni őt -akibe szerelmes vagyok -, de nem akarok rámenősnek tünni. Ha szerelemes belém, úgyis fogunk még így sétálgatni. Sétánk során kiveséztük Pink F**kin ' Perfect számát, ami újjonnan felkerült Liz kedvenc számainak listájára. A tesóinkról is esett szó, az    ice bucket challenge-ről. Hogy rólam miért nincs ilyen hülye videó és Ashékről bezzeg miért van?! :)
Mikor elmondtam, hogy szerintem  ez az adakozásról szól és nem a videóról, akkor tudta mire gondolok. Hogy ez az adakozásról szól és nem arról, hogy hogyan tegyük hülyévé magunkat a neten! Volt még szó a rákos-, valamint a rászoruló gyerekekről, végül pedig a koncertjeinkről.
-Hol koncerteztek majd? - érdeklődte.
-Phoenixben, San Antonioban, New Orleansban, Atlantában, Miamiban. De még sok  helyen - mondtam komoran.
-Miami és New Orleans szép hely - mosolyogta.
-Az lehet..
-Jaj Luke. Nekem idő kell. És a turnétok ideje alatt tudok gondolkozni. Fogdd fel ezt úgy, mint gondolkozási időt - mosolyogta, de láttam rajta, hogy belül fél és ideges.
Magamhoz öleltem.
- Szeretlek! - mondtam.
Liz nem válaszolt. Úgy hiszem nem tudott mit. Nem is hiszem, hogy azt tudta volna mondani, hogy 'Én is téged!'.
Jelen helyzetben nem is gondoltam, hogy majd kimondja tiszta szívből, és ami azt illeti nem vártam el. Valamint nem is gondoltam, hogy ez lesz.
- Menjünk vissza. Kezd hideg lenni! - húzta össze a pulcsiját.
Visszamentünk. Felkísértem Lizt a szobájáig, majd én is a szobánkig vándoroltam.
- Na hogy ment? - kérdezte egy mély férfi hang.


Elizabeth Van Hellsing

Vajon mit akar mondani? Nem akar többet a haverom lenni? Remélem nem erről van szó, mert abba én belehalnék.
- Mi a baj Lukey? Haragszol rám igaz? Már nem akarsz a barátom lenni ugye?
- Nem. Az igazság az, hogy szeretlek!
- Micsoda? - kérdeztem meglepődve, miközben a könnycseppek egyrecsak gördültek le az arcomon.
- Túlságosan szeretlek ahhoz, hogy tovább hazudjak neked! Az életemnél is jobban szeretlek! Szerelmes vagyok beléd!
Most következett be az a dolog, amit nem lett volna szabad megtennem. Luke megcsókolt és én vissza csókoltam. Éreztem az ő lágy, gyengés és nedves ajkait, ahogy találkoznak az enyémmel. Furcsa volt csókolózni. Fél év alatt elszoktam ettől. Miközben csókolt egyre csak húzott magához közelebb. Olyan jó érzés volt, hogy Luke törődik velem, gyengéd de bűntudatom támadt. Gyorsan elhúzodtam és megszólaltam:
-Luke! Én nem tudom mit érzek. Ne haragudj! De tényleg nem tudom..
Könnyek szöktek a szemembe és éreztem, hogy sírok. Ő pedig magához ölelt.
- Ne,ne sírj kérlek! Css..- kezdte - Majd idővel kiderül.
Eltolt magától, megfogta a kezem majd elmondta, hogy a turnéjuk ideje alatt elfogom tudni dönteni, mit is érzek. Valamint akarok. Aztán elengedte a kezem és tovább sétáltunk, közben pedig beszélgettünk. Furcsa de Luke és én mindenről eltudunk beszélgetni. Többnyire hasznos és fontos dolgokról, de ugyanakkor haszontalan és vicces dolgokról egyaránt. Most is ez volt. Elkezdtünk beszélgetni  a F** Perfect -ről és az ice bucket challenge -ről , majd jöttek a fontosabb, érdekesebb témák.
- Gondolj bele milyen lehet szegény beteg gyerekeknek azt látni, hogy az ők egészségügyi állapotuk miatt aggódnak a szüleik.
- És a szülőknek azt látni, ahogy ezt a sok kezelést végigcsinálják és ha szerencséjük van, talán még meg is gyógyulhat a gyermekük.
- Igen. Ha szerencséjük va..- elhallgattam, egy kis időre. - Milyen nagy mázli, hogy mi nem vagyunk rákos betegek.
- Igen. Minden esetre sajnálom őket, és a rászoruló gyerekeket is.
- Én is.
Megkérdeztem, hogy hol koncerteznek, erre pedig egyből megkaptam a választ:
- Phoenixben, San Antonioban, New Orleansban, Atlantában,Miamiban. De még sok helyen.
Ezen a válaszon nem lepődtem meg, sőt. Szinte gondoltam, hogy sok helyen lépnek fel, hiszen híresek. Jó banda, jó srácokkal. Luke szemmel láthatólag sajnálta, hogy ennyi helyen kell fellépniük Október 5.-ig. Én elkezdtem vigasztalni, hogy nekem kell egy kis idő, hogy eldöntsem mit akarok illetve érzek.
- Szeretlek! - jelentette ki.
Nem tudtam mit mondjak erre. Bírom Lukeot, és szeretem is de az, hogy szerelmes lennék belé?  Ha pedig igen, akkor sem szabadna.
- Menjünk vissza. Kezd hideg lenni! - jelentettem ki.
Visszafelé, a szálló felé vezető úton nem tudtunk már beszélgetni. Illetve tudtunk volna, csak elvoltunk foglalva a saját gondolatainkkal. Míg én egyre-másra azon gondolkoztam milyen lenne, ha nem tettem volna ígéretet Ced-nek, addig Lukey nem tudom min gondolkozott.
-Tessék vedd fel! - nyújtotta át a kabátját.
-De meg fogsz fázni.
-Dehogy! Na vedd fel! Ne vacogj itt nekem.
Felvettem az előbb nyújtott kabátot, majd tovább haladtunk a szálló felé. Útközben meg kellett állapítanom, hogy Hemmonak jól áll az ing. Ma a fellépésen fekete inget viselt, egy szintén fekete farmert és egy ugyanilyen színű cipőt.Oyan jól nézett ki ebben a szettben.
- Luke..
- Igen? - fordította felém a fejét.
- Jó ez a szett amiben ma voltál.
Elmosolyodott.
- Köszönöm. És azt is köszönöm, hogy eljötetek a koncertre.
- Nem kell megköszönni.
Beléptünk a szállóba, majd beszálltunk a liftbe. Miután kiszálltunk a liftből a szóba ajtóhoz sétáltunk. Megfogta a kezemet és a szemembe nézett.
- Mindig itt leszek neked!
Ezután elment. Időm sem volt oda adni a kölcsön adott kabátot, de még megszólalni sem. A mondat hatásszünete alatt besétáltam az ajtón és levetettem az ágyra magam.
Mindig itt leszek neked! "  


4 megjegyzés:

  1. Szia drága barátnőm! <3
    Már alig vártam hogy elolvassam a részt. Főleg hogy a múltkor úgy lógva hagytál minket! <3
    Meglepett Luke, hogy olyan közvetlenül kijelentette az érzéseit de mégis baromi aranyos volt. Liz-t megértem, mégis csak pár hónapja halt meg a barátja és nehéz lehet neki, viszont abból a reakciójából is látni lehet hogy "szereti", hogy rögtön visszacsókolt.
    Imádom a történetedet, és remélem Liz is rájön hogy szereti Luke-ot (nagyon remélem hogy így lesz)
    Puszillak és ölellek <3 Lolo.
    UI.: Nagyon de nagyon szép lett a kinézet! Gratula!

    VálaszTörlés
  2. Szia drága barátnőm ! <3
    Örülök, hogy tetszett! Köszönjük szépen a dícséretet! :) <3
    Puszil és ölel: Cat xx.

    VálaszTörlés
  3. Hű...ma kezdtem olvasni de már most imádom. Tényleg igaza van Lolonak. Nagyon jól írsz :) Csak egy pici hiba volt benne. Az elírások. Bár az első rész óta nagyon sokat fejlődött :) Csak így tovább és siess a kövivel
    Ölel Adri^^

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, hogy szóltál. Igen van egy pár hiba. Valahogy mindig becsúszik egy-egy pár. Most pedig főleg amikor sietni próbáltam/próbálok a résszel. :) Örülök, hogy tetszik és ez a véleményed! :) Amint tudom hozom!
    Ölel: Cat <3

    VálaszTörlés