2014. augusztus 31., vasárnap

Four

Kedves Olvasó (k)!

Meghoztam a 4.részt! De előtte szeretném megköszönni a +247 oldalmegjelenítést, amivel összesen már 910-re nőtt a megjelenítések száma, valamint az +1-2 feliratkozást. Nagyon örülök, hogy van olyan akinek tetszik a blog és a töri. Eddig is mondtam, hogy nyitott vagyok a kommentekre, érdekel hogy nektek mi a véleményetek, kiért izgultok, ki a kedvenc szereplő, stb. Most is mondom. Ha itt jársz létszi hagyj magad után nyomot. :) Ebben a bejegyzésben szeretnék Sok sikert kívánni a sulihoz és kitartást :D -magam is küzdök a suli ellen, hála..10.-ben-, na meg persze köszönetet mondani Dorina B.-nek amiért az én blogomat választotta társoldalnak. Nagyon megtisztelt ezzel mivel szerintem csodásan ír és nem fanfictiont :) Valamint köszönöm Imogen - nek az új, csodaszép fejlécet! :) 
Na jó ne húzom az időt. Jó olvasást!
xxCat

4.Rész- Will you sing for me? 

Wherever you are [Zene]

*Elizabeth Van Hellsing*

Egy hete, hogy az 5 Seconds Of Summer fiúk felléptek. A koncert után két napot még itt tudtak maradni körülnézni itthon. Mi ez alatt az idő alatt összebarátkoztunk Hemmoval. Még Skypra is felvettem a barátaim közé, mondván, hogy tudjunk beszélni. Azóta mindig keres, ha ideje engedi. Kedves tőle, hogy foglalkozik egy...hogy is mondjam roncs darabbal mint én. Ezalatt az egy hét és két nap alatt nagyon megváltoztam. Hála Linnek és Lukenak, már nem vagdosom annyit hála Linnek,amiért elvitt egy ilyen csoport terápiára (minderről a szüleim is tudtak) , és a cigiről is leszokóban vagyok. Néha rágyújtok, de nem sokat napi kétszer és ennyi. Lin kitalálta azt hogyha ideges vagyok hívjam fel és üvöltsem le a fejét, még ha nem csinált semmit akkor is. Ő azt mondja ettől elszáll az ember dühe. Most is ezt tettem.
-A k*rva r*h*dt életbe!! A rohadt..-ordítottam mire Lin levette, hogy gáz van.
-Mi baj? - kérdezte nyugodt hangnemben.
-Rita,anya,Tom minden! - üvöltöm ismét-
-Mi? Lassan nem értem!
-Rita rám szált nyaggat, most eltűnt de unom. Anya pedig holnapra elintézte, hogy ne menjünk sehova! Arról ne is beszéljünk hogy Tom felhúzott!
-Mivel?
- A kis előadásunkkal. Hogy az én részem egy nagy rakás szar, kezdjem elölről, de ez már csak szívatás eddig háromszor csináltam meg a részem, időt nem kímélve.
-Nyugi! Átmegyek és megcsináljuk. Vagy ott van még?
-Nem. Már rég elment.
-Sietek! - mondta és letette.
Tíz perc elteltével csöngettek. Kinyitottam. Barátnőm belépett, én pedig felhúztam magam után olyan gyorsan, ahogy csak tudtam, hogy anyuék ne tartás fel. Felérve lelöktem az ágyamra és becsaptam az ajtót. Elmeséltem neki, hogy mi bánt. Mivel ragaszkodott hozzá. Mikor végeztem a beszámolómmal neki kezdtünk a kis dogát készíteni. Ő vagdosta a képeket, meg az újság cikkeket amik jók a biosz előadáshoz, ami a drogokról , cigiről és a többi káros szenvedélyről szólt. Miközben barátnőm vagdosott és ragasztgatott, én írtam ami hiányzott a cikkekből.
-Egyébként találó..-kezdte.
-Mi?
-Mr. Waves  rátok bízott anyaga.-mondta.
-Fogd be! - mondtam és a fejéhez dobtam egy párnát.
-Aúú! Ezzel most szíven ütöttél!
-Tudom pufi!
-Emlékszel még?!
-Igen!-nevettem.- De még mennyire! Na és te?
-Jó hogy! Mindig kivédtél a többieknél,ha baszogattak.
Elhinnétek, hogyha azt mondanám hogy Lina régen oviban és alsó tagozatban duci volt? Nem ugye? Pedig az volt! Sokan piszkálták emiatt,de én mindig kivédtem. Talán itt kezdődött ez az egész barátság.
Egész délelőtt ott volt nálunk Lin és megcsináltuk azt a vackot, aztán anya erősködött, hogy maradjon ebédre végül itt evet.Délután szintén vele voltam. Szétbohóckodtunk az agyunk. Egyik leghülyébb pillanat az volt, amikor sült krumplit dugott az orrába -pfuj- és elkezdte utánozni a matek tanárunkat. Ez elvette az undorítóságot. Azt a fejet. Szakadtam a röhögéstől, de ő is mikor meglátta a videót,amit készítettem. Én sem maradhattam ki a hülyeségből. Hasam kipárnáztam, hajam összeborzoltam, és két fülembe szívó szálat dugtam valamint bohóc orrot tettem fel, majd előadtam a hisztis,terhes nő szerepét. Lina is felvette az én alakításom, majd szétröhögtünk magunkat. Szegény szakadt a röhögéstől és már a könnyei is folytak, örömében. Miután kihülyültük magunkat Lin az órájára pillantott és megállapította, hogy mennie kell, mivel vacsira haza kell érnie. Más különben a szülei Mr. és Mrs. Rose lecseszik. Hazakísértem, majd jómagam is haza baktattam. Otthon semmi extra nem fogadott. Leültem az ebédlőbe, megvacsiztam ami sushi volt, megköszöntem az ételt, és miután végeztem felmentem. Fent lefürödtem. Jól esett ezután a fárasztó nap után a meleg vizes fürdő. Olyan megnyugtató volt a hatása. Fürdés után mikor már pizsamában voltam felkapcsoltam a laptopom és láttam, hogy Hemmo épp fent van. Feltettem a webkamerát a laptopra és beszélgetni kezdtünk. Mindenféléről. Elmondta, hogy jól van, hol vannak és hogy nemsokára visszajönnek Sydneybe. Majd elkezdett kérdezgetni engem a hogylétemről, a mai napomról és minden másról.
   
***

*Luke Hemmings*

-Énekelsz nekem valamit? - kérdezte Liz webkamerán keresztül.
-Szeretnéd?
-Igen.
-És miért?
-Hogy hamarabb elaludjak. És hogy ne tartsalak fel.
-Nem tartasz fel.-mondtam.- Nem tudsz aludni?
-Nem. Egyszerűen nem megy.
-Mit szeretnél, hogy énekeljek?
-Nem tudom. Amit szeretnél.
-Oké.
Gondolkoztam mit is énekeljek neki. Végül a Wherever You Are mellett döntöttem. Ölembe vettem a gitárt és elkezdtem előadni. A szám vége felé közelítve láttam, hogy Liz elkezd pityeregni. Befejeztem a számot, majd rákérdeztem mi baja.
- Semmi, csak..-kezdte nemlegesen bólogatni a fejét.-Hagyjuk, nem akarlak ezzel feltartani.
-Nem tartasz fel!-mosolyogtam rá.- Na ki vele! Miért sírsz?
-Eszembe jutott Cedric.-mondta és végig zokogott.-És ez az egész baleset.
-Ne szomorkodj különben nem éneklek neked többet. - vágtam a mondat után egy lökött fejet.
-Látod már nem sírok!-jelentette ki mosolyogva, a könnyeit törölgetve a kezével arcáról.-Hemmo..
-Tessék?
-Te tiszta hülye vagy, de szeretlek és a legjobbam vagy.
Egy szívecskét formált a kezeivel, majd felém küldte.
-Megtisztelsz. Te is nekem csak hogy tudd!- mondtam majd én is szívet formáltam a két kezemmel és felé mutattam.
-Azt hiszem nekem most mennem kellene aludni. Holnap suli. Szóval most lépek, majd még beszélünk. Szia Luke! Jó éjt!
-Persze. Menj csak! Jó éjt.
Miután elköszöntünk, Liz is elment aludni nekem is kellene. Kilétem majd lekacsoltam a laptopot. Mikey lépet be a szobánkba. Most vele voltam egy szobában, nem Ashsel.
Mikey levágodot az ágyra és bekapcsolta a tvét, kezében egy csomag chipsszel. Elkezdte majszolni a nasit, majd a tévé helyett engem kezdett bámulni. Nem értem. Mit akar?
-Együtt vagytok?-kérdezte tele pofával.
-Nem! Csak barátok vagyunk!-mondtam, majd vettem a zacskóból, amit idő közben Mr. Clifford felém nyújtott.
-Persze. Jól titkoljátok!
 -Tényleg! Csak és kizárólag barátok vagyunk! Már csak azért is, mert a barátja meghalt!
-Mennyi?
-Mi mennyi?
-Mennyi ideje halt meg a srác? Mibe?
-Fél éve, autóbalesetben.
-És a lány még szingli?
-Igen. Nagyon szerette a barátját.
-Értem. Bár rajtad más látszik..
-Mi?
-Az hogy tetszik neked a csaj!
Elmosolyodtam.
-Dehogy is!
-Ne tagadd! Látszik rajtad!
-És ezt te honnan veszed?
-Most is csupa piros vagy, a szemed pedig csak úgy csillog.
-Én,én..-köpni, nyelni nem tudtam. Mégis mit mondjak?! - Fogd be a pofád Michael Clifford!
Michael elnevette magát és alig tudta abbahagyni, én pedig neki mentem. Egy kisebb játékos bunyó volt.
-Jó, jó nem mondok senkinek semmit!- mondta.
Néztük még egy ideig a tv-t, majd lekapcsoltuk.
-Ha rám hallgatsz nem húzod-halasztod tovább, hanem elmondod neki, mit érzel iránta! Na jó éjt!-mondta azzal elkezdte ölelgetni a plüssoroszlánját, és becsukta a szemeit.
-Neked is!
Megfordultam a másik oldalamra, hogy lekapcsoljam az éjjeli lámpát majd vissza a másik oldalamra Mikey felé. Becsuktam a szemem és aludni kezdtem.  

4 megjegyzés:

  1. Sziaa!
    Mint ahogy ígértem nem hagyhattam ki most se azt hogy kommenteljek!
    Nagyon tetszik az ahogy írsz és ez a rész is nagyon tetszett. Ez az eddigi kedvenc részem.
    Luke nagyon aranyos volt...simán eltudom képzelni a Mike-al való beszélgetését illetve főhősnőnkel valót is. Nagyon aranyos rész lett!
    Várom a következőt!
    Puszi Lolo. :* <3

    VálaszTörlés
  2. Jaj örülök, hogy tetszett! ^^ Elàrulok egy titkot: lesz még pár cuki tette Lukeynak..:) Sajnos csak pénteken tudom hozni de már én is várom. :)
    Puszi Cat :* ♥

    VálaszTörlés
  3. De jó! Örülök hogy tetszik és hogy kommentelsz. Igazán jól esnek ezek a pozitív visszajelzések! :) ^^ ♥
    Ölel:
    xx Cat

    VálaszTörlés