2014. október 27., hétfő

Ten

                                              Hello Darlings!

Meghoztam a kövi fejezetet kis csúszással (Bocsi :/ )! Remélem tetszeni fog! :) Végre itt az ősziszünet! Ti vártátok? Mert én nagyon. A sok tanulás -illetve puskázás :D -, felelések és délutáni tesik várhatnak magukra úgy másfél hetet talán. Megmondom őszintén azt néztem meddig megyünk suliba, de azt nem, hogy mikor van a szünet utánni első nap. :'D Jó vagyok mi? :'))
Na de mindegy is! Ehhez a részhez nincs mit hozzá tennem. Csupán azt, hogy jó olvasást illetve sok pipálást. Jaj és még valami! :Aki komizni akarna Na de ki is akarna Lolon kívűl? :'D az a Chaten tegye meg létszi, mert valamiért rossz a blogger.. Illetve köszi a 23 olvasót és a 8,736 megjelenítést!
Illetve kérlek titeket, hogyha olvassátok a blogot, akkor hagyjatok magatok után nyomot! Látom, hogy van aki pipál, vagy kommentel (Lolo <3). De sokan nem teszitek. Nem lecseszésből írom, csak jól esne néhány szó, mondat. :) Eddig nem tudom, hogy elfelejtettétek-e vagy pusztán nem akartok nem tudom. Minden esetre minden fajta kommentet elfogadok (csak ne káromkodj). :) Jaj ha tetszik a történet csatlakozz facebookon a csoporthoz, hogy ott minden fent van. Link 

I Love you guys! :* <3
xxCat 

10.Rész - Sweet and strange dreams 

(Édes és furcsa álmok)

Liz Van Hellsing

Este azt álmodtam, hogy Cedric előttem áll és beszél hozzám. Azt mondja, hogy legyek boldog nélküle, más oldalán. Olyan személy oldalán, aki szeret, figyel rám és törődik velem. Azt is mondta, hogy szeret és ezért nem kéri tőlem azt, hogy soha ne szeressek mást úgy mint ahogy őt. És hogy legyek jó. Kinyitottam a szemem, és az órámra néztem. A francba! Elkésem! - gondoltam, mikor az órámra pillantottam ami 6:15-öt mutatott. Megmostam az arcom, felvettem a ruháimat és kivasaltam a hajam. Majd felhívtam Linát.
-Szia! Fent vagy? - kérdeztem halkan a telefonba.
-Szia! Igen már úgy fél órája. Csak nem akartalak még felkelteni.
-Soká jössz erre?
-Nem. Mindjárt megyek.
-Oké, addig beágyazok.
-Rendben. Sietek! Nálatok tali. Na pusz.
-Puszi. - mondtam, mire Lin kinyomta a telót.
Összehajtottam a takaróm, felráztam a párnám, elhúztam a sötétítő függönyt. Ezzel megláttam a nap apró sugarait. Beragyogta a szobám fehér-fekete ábrákkal díszített falait. Szeretek a szobámban lenni. Még régen mi azaz Lin, Ced és én díszítettük ki. Ced rajzolta a különféle emberi alakokat. Amik közül egy csókolózó párra hasonlít, másik egy lányra, de még sok emberi alak van a falakon.  Cedric nagyon tehetséges volt. Lin és én pedig díszítettük a szobát. Például Lina vette a fekete sötétítőm, az íróasztalom is ő nézte ki. Valamint annak a helyének környéke tele van számomra fontos emberekkel készült közös képekkel. De nem csak az a hely, hanem az éjjeli szekrényeimen is van pár. Kinyílt az ajtó résnyire, és bekukucskált rajta barátnőm.
-Gyere! - mondta suttogva.
A házban mindenki más aludt, hiszen még csak fél hét volt. Lassan lesétáltunk a lépcsőn, majd kiosontunk az ajtón.
-Jó reggelt dinkám! - köszönt nekem három puszival.
-Neked is puffancsom.
Lina besértődött. Én neki mentem a vállának, a saját vállammal és mosolyogtam. Majd puszit adtam neki, ami akkorát cuppant, mint még egy puszim sem. Ő átölelt. Most nem ültünk be egy kávéra se, hanem egyenesen a suliba tartottunk.
-Beszéltél már Lukeal?
-Nem. De nem is elérhető.
-Hát nem szólt neked?
-Miről?
-Ma utaznak el. Koncertjük lesz Pasadena-ban.
-Nem, erről nem szólt. És te ezt honnan tudod?
-Hahó! Mikeyval járunk - mondta.
-Ja tényleg - mosolyodtam el. - Bocsi, nekem még reggel van.
-Észrevettem dinka.
Beérve a suliba megkerestük a 10-es termet, bekopogtunk majd benyítottunk. Én mentem előre, barátnőm pedig hátulról 'fedezett'.
-Elnézést tanárúr a késésért - mondtam a kopasz, pinokkió orrú matek tanárunknak.
-Foglaljanak helyet - mondta és a napló felé fordult. - A két perc késés be lett írva.
Mi nem izgadtuk magunkat ezen annyira, hisz Lina a Mikeyval való sms-getéseivel volt elfoglalva. Én meg azzal, hogy Luke mért nem szólt a fellépéséről, az utazásról. Valamint azzal is, hogy engem ez miért érdekel ennyire.
Lintől nem tudtam segítséget kérni, így hát a mellyettünk ülő Elliehez címeztem egy cetlit, egy furcsa kérdéssel:
Mi jelzi, ha az ember szerelmes? xxL.
Ő elmosolyodott, majd visszaírt.
Boldog vagy a személy társaságában. Szeretsz vele lenni, érdeklődsz iránta és mindent megtennél érte. De ezt így nehéz lenne elmagyarátni. Ezt érzi az ember. xxE.
Miután megírta E az üzijét elraktam. Téptem egy másik lapot és beszélgetésbe kezdtünk.
  



Luke Hemmings

A Clifford házban az utazás előtti nap:

-Hé haver nyugi! Nincs itt - mondta. - Ülj le, hozok egy pohár vízet, aztán elmondod mi a baj.
Úgy is tettem, ahogy Mike mondta. Leültem és magamban dühöngtem, még végül a haverom odaadta a vízzel teli poharat. Én elvettem, ő pedig leült velem szembe.
-Szóval mi baj? - kérdezte kíváncsi, de fáradt fejjel.
-Liz és én.. - elcsuklótt a hangom. - Majdnem csókolóztunk.
-És ez miért baj?
-Liz megilyedt és elsietett, úgy hogy még azt sem tudja mit is érzek iránta.
-Ih.. - Mikey elhúzta a száját egyik oldalára. - Hát ez tényleg gáz.
-Kösz tudom.
-Bocs. Miért nem fogtad vissza, és mondtad el neki?
-Mintha azt olyan egyszerű lenne! - üvöltöttem rá.
-Ami azt illeti tényleg nem az - mondta és megvakarta a fejét.
-Mit csináljak most?
-Holnap utazunk. Szóval nagyon semmit. Szerintem még hanyagold őt pár napig.
-A fenébe - csaptam a fejemre. - Holnap utazunk.
-Azt ne mondd, hogy elfelejtetted?!
-Pedig de. Egy utcsó kérdés! Hogy érted, hogy hanyagoljam őt?
-Hagyj időt neki. Szertintem még azt sem tudja, mit érez.
-Oké. Köszi. Na megyek pakolni, cső! - köszöntem el és hazasiettem.
Mire bepakoltam leszált az este. Kivételesen fent a szobámban kajáltam, majd lefürödtem és lefeküdtem.

Az utazás napján:

Este olyan furcsát álmodtam. Egy korombeli, magas, fekete hajú, kissé kigyúrt srác beszélt hozzám. Azt mondta figyeljek Lizre és, hogy rám bizza őt. Legyek vele boldog. Nem értem ki ő? Mire kinyitottam a szemem, már öltözhettem is, hogy odaérjek a fiúkkal a reptérre. A fiúkat meg engem most anya visz ki a reptérre. "Figyeljek Lizre, vigyázzak rá, valamint legyek vele boldog. " Mégis  ki a fene ez a srác?!
Miközben öltöztem eszembe jutott, hogy ismerős ez az egyén. De honnan? A fiúk fél nyolcra itt voltak, és már mentünk is a reptérre. Mikor odaértünk anya egyenként elköszönt tőlünk, engem utoljára hagyva. De csak azért hagyott utoljára, hogy engem tudjon utoljára agyonszórítani, a híres Hemmings öleléssel. A gépen mindenki el volt foglalva, a saját ügyes bajos dolgával. Cal dalszöveget próbált írni, Ash átvette Mikey szerepét, mivel videójátékozott, Mike pedig Linával sms-ezgetett, ami engem illet én zenét hallgattam.
-Hé Lucas! - bökött karon Mike.
-Han.. - vettem ki az egyik fülest. - Mi van? Ki bökött meg?
-Én te dinnye!
-Mi baj?
-Lin és Liz késtek matekról.
-De nem sokat?
-Két percet, de a matek tanár azt is beírta.
-És Liz jól van?
-Megkérdezem.
-Kösz.
Két perc múlva megjött Lin válasza.
-Össze van zavarodva.
-Miért?
Mike a fejére ütött.
-Te hülye vagy?! Nem tudja mit érez irántad! - mondta és tovább folytatta az smsgetést  Linnel. Ezeknek honnan van ennyi pénzük, hogy egy nap legalább 56 üzit küldenek egymásnak? Mi is ilyenek lennénk Lizzek, ha összejönnénk, és távol lennénk egymástól? Jó kérdés ez. Bár most nem ez a lényeg, hanem az, hogy Liz érez írántam valamit. Még ha nem is tudja mit. Valamint gondol ám. Ez jó érzéssel töltött el, minek következtében elmosolyodtam.
                                                                  

4 megjegyzés:

  1. Szia drága barátnőm!!!
    Valami eszméletlen hogy tetszett a rész! Már nagyon vártam így mikor megláttam a csoportban hogy új rész szinte nekiestem a gépemnek, csak had olvassam már!
    Nagyon aranyos volt Cedric. Mármint az, hogy megjelent az álmukban. Remélem Liz rájön, hogy Luke mellett van a helye, és amint hazaérnek a koncertezésről egymásra találnak (oksa Lolo képzelete elrepült). Luke nagyon aranyos volt ahogy átment Mikey-hoz, hogy tanácsot illetve haveri bíztatást kaphasson. Az pedig, hogy hogy aggódott mikor megtudta hogy Lin és Liz elkéstek az óráról meg ultra cuki volt!
    Szerintem kiérdemelte ez a rész, hogy ténylegesen a kedvencem legyen(bár eddig mindig az aktuális friss rész volt a kedvencem, lehet a kövi is az lesz;) )
    Nagyon várom a következő részt!
    Ölellek és puszillak! Lolo. <3

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, hogy tetszett! Örülök,hogy ezt gondolod! :) És semmi nem kizárt drága barátnőm! :) ♥

    VálaszTörlés
  3. Jaj Istenem nagyon jó siess a kövivel!!!!!:-)
    Puszika!<3

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! Amint tudom hozom! <3
    Addig is puszil és ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés